Невероятната кариера на Мария Бакалова в Холивуд продължава с пълна сила.

...
Невероятната кариера на Мария Бакалова в Холивуд продължава с пълна сила.
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще участва в Mayday с Райън Ренолдс и Кенет Брана

Невероятната кариера на Мария Бакалова в Холивуд продължава с цялостна мощ. След като тя към този момент взе участие в няколко продукции с някои от най-големите звезди, ѝ следва още един подобен филм.
 Как Мария Бакалова и Валери Григоров разобличиха изказванията за раздялата си
Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Ето каква е истината

От Deadline разбираме, че българската актриса ще взе участие във филма Mayday. Към момента не се знае безусловно нищо към сюжета, тъй като всичко се пази в загадка.

Ясно е обаче, че филмът ще бъде продуциран от Apple и Skydance, а основните функции в него ще вземат Райън Рейнолдс и Кенет Брана. Сценарият е дело на Джонатан Голдстейн и Джон Франсис Дейли, като двамата ще влязат също по този начин в ролята на режисьори и продуценти.

След огромния пробив на Мария Бакалова с Borat Subsequent Moviefilm, я гледахме във филми като The Bubble на Джъд Апатоу и с Пийт Дейвидсън. Следва да я забележим в комедията на Джери Сайнфелд Unfrosted, както и в " Стажантът " (The Apprentice), където играе Ивана Тръмп.
 Мария Бакалова като Ивана Тръмп в „ Стажантът “ на филмовия фестивал в Кан
Мария Бакалова все по-близо до нова номинация за Оскар

Актрисата играе Ивана Тръмп в нов биографичен филм

За момента не е ясно нито по кое време се чака да стартират фотосите на Mayday, нито по кое време да го чакаме. Като има огромна възможност да не тръгне по кината, а непосредствено в Apple TV+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР